Vacatures Accountmanager

headerfoto

Vacatures Accountmanager

Technisch uitzendbureau
U bent hier: Home - Cvs

CV Callcenter medewerker parttime Panningen

Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 59

Woonplaats: Panningen

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Ik heb veel ervaring in de verkoop. Daarbij heb ik veel rechtstreeks klantencontact gehad.

In 2016 heb ik de vaste planner van de huishoudelijke hulp van Thuiszorg Helpende Hand vervangen. Je kunt daarbij denken aan veel telefonisch contact met medewerkers en cliënten. De planning werd via een speciaal softwareprogramma gedaan. Het werken met een softwareprogramma beviel mij zeer.

Opleidingen en cursussen: Ik heb een havo-diploma en in 2014 heb ik de opleiding Management Assistent bij opleidingsinstituut Schoevers succesvol afgerond.

In een van mijn vorige banen heb ik geregeld cursussen gehad in verkooptechnieken en omgaan met klanten.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik vind van mijzelf dat ik betrokken ben, gemotiveerd en betrouwbaar. Ik ben niet iemand die van het een naar het ander overspringt. Dat blijkt uit mijn werkverleden en uit mijn gezinssituatie. Ik ben echter ook niet star en kan goed omgaan met verschillende situaties. Verder ben ik commercieel, financieel ingesteld. Aan mijn vrouwelijke behoefte om te zorgen heb ik ruim kunnen voldoen in mijn thuissituatie door de zorg aan mijn kinderen en ouders. Ik ben nu weer toe aan een nieuwe uitdaging buiten huis.

Hobby's en interesses: Ik lees heel graag. Vroeger waren dat vooral boeken, maar tegenwoordig lees ik ook graag op de computer en telefoon. Ik ben geïnteresseerd in het nieuws en in voeding.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's